maandag 25 februari vanaf 19.30 uur.

Tijdens de Beatrix Cocktail Night  word je geïnspireerd door een ervaringsverhaal van een survivor en kom je meer te weten over de LATER studie. Je komt echt alles te weten over het centrum waar het opgehaalde geld naartoe gaat. Maar dat moet eerst opgehaald worden. De vraag is dus; Wat doe jij en wat doet je team? Wat kunnen we als vereniging samen bereiken?

Tijdens deze avond gaan we met elkaar op zoek naar praktische acties om dat geld als vereniging daadwerkelijk binnen te halen. En dan bedoelen we niet alleen aankloppen bij je favoriete oom, tante, buurman, kinderen of collega’s, maar denken we aan ludieke acties en verrassende activiteiten.

Zorg dat je er bij bent tijdens de Cocktail Night. Zo zorgen we er als vereniging voor dat de organisatie van KiKaRow, maar vooral de kinderen en ouders trots op ons kunnen zijn!

Meld je aan via de Beatrix website (even inloggen en op 25/2 in de kalender klikken) en betaal direct 4 euro. Of kom spontaan aan de deur, dan kost het 5 euro.

Weet je al wat je gaat of wil doen? Laat het ons weten: kikarow@ervbeatrix.nl