Content gaat hier
Content gaat hier
Volg de roeiers op de kant en moedig ze aan tijdens hun tocht. De roeitocht van Eindhoven naar Roermond gaat over het Eindhovens kanaal, de Zuid-Willemsvaart, het kanaal Wessem-Nederweert en de Maas. De fietsers rijden een rondje Nederweert. De fietstocht volgt gedeeltelijk de kanalen, waardoor een stuk van de roeitocht mee te beleven is. De terugweg gaat dwars door het Brabantse land, bos en heide en eindigt weer bij de roeiverreniging.

De totale tocht is 70 kilometer; waardoor het voor de gemiddelde fietser een uitdaging vormt. Op het rustpunt in Nederweert kunnen elektrische fietsen opgeladen worden.

De fietsers krijgen koffie/ thee bij start, een drankje in Nederweert en na afloop bij ERV Beatrix. De kosten voor deelname bedragen 10 euro; de opbrengst komt geheel ten goede aan de LATER- studie.

De start van de fietstocht is tussen 10:00 – 11:00 vanaf ERV Beatrix (Kanaaldijk Noord 61 Eindhoven). Er is gelegenheid tot uitrusten/lunchen bij de waterscouts in Nederweert (wel zelf je lunch meebrengen).

Aanmelden voor de fietstocht op 12 mei via kikarow@ervbeatrix.nl