Roei mee

INfo

Roei mee en laat je sponsoren

Je kunt op verschillende manieren mee roeien en je laten sponsoren door familie en vrienden. Mee roeien kan alleen als je over minimaal het  scull 2+ diploma beschikt. 

.

Roei de roeiers uit Den Bosch tegemoet

Op 11 Mei roeien roeiers van RV Den Hertog naar Eindhoven. Zij komen rond 17 uur aan bij ERV Beatrix. Je kunt hun als team tegemoet roeien, door bijvoorbeeld naar Paaltje 0 te roeien of nog verder. Het is leuk als we met zoveel mogelijk teams samen met de roeiers uit Den Bosch  het laatste deel van hun traject roeien. 

Doe mee met de 7-sluizen tocht naar Roermond

Op 12 Mei roeien we vanuit Eindhoven naar Roermond naar Roeivereniging Aeneas en passeren daarbij 7 sluizen.  De tocht wordt in C4-en geroeid en dat mag in estafette waarbij de bemanning elkaar afwisselt. Je kunt er ook voor kiezen een kortere afstand te roeien, bijvoorbeeld naar paaltje 0 en terug  of naar de eerste sluis en terug.

Houd rekening met kosten voor deelname aan de 7-sluizen tocht, de tocht wordt aangeboden met inbegrip van ontbijt in Eindhoven en een buffet-diner in Roermond. 

Laat je voor iedere haal sponsoren door familie en vrienden

Het is mogelijk je eigen crowdfunding actie op te starten door je op de website https://kikarow.vooreenander.nl/vereniging/erv-beatrix te registreren zodat anderen jouw actie kunnen sponsoren. Het volledige bedrag dat je hiermee ophaalt wordt rechtstreeks overgemaakt naar KiKaRoW. Om deel te nemen aan de actie dien je wel zelf 14,50 € aan administratiekosten aan “Voor een Ander” te voldoen. Als je je wilt registreren kun je dat aangeven op het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Wij sturen je dan de verdere instructies toe. 

Aanmelden voor mee roeien op 11 en/of 12 Mei

Geef aan waar je aan meedoet

Wil je je voor iedere haal door familie en vrienden laten sponsoren via het crowdfunding platform Voor een Ander?

13 + 6 =