INfo

Word sponsor

Je kunt onze acties op meerdere manieren sponsoren, als bedrijf of als vriendenclub. Bijvoorbeeld door een deel van het traject te adopteren of door je logo op de banners bij de wisselpunten of op shirts van de roeiers te laten zetten.  Wij vermelden onze sponsoren op onze  website en op het spandoek dat we in April – Mei bij ons  verenigingsgebouw op Kanaaldijk Noord 61 hangen. 

.

Roeien is een echte teamsport die door jong en oud kan worden beoefend op alle niveaus van recreatief tot top-sport.  Ons ledenbestand telt ca. 450 leden, in leeftijd variërend van  10 tot 90 jaar. We zijn een zeer actieve vereniging met veel actieve vrijwilligers die werkzaam zijn in vele soorten beroepsgroepen zoals technisch, medisch, onderwijs en bedrijfsleven.

We trekken veel nieuwe leden die in het verleden als student hebben geroeid, maar ook veel nieuwe leden die geen roeiverleden hebben en die een buitensport zoeken die niet blessure gevoelig is en toch ook leuk om in een team te doen. 

Onze vereniging is maatschappelijk betrokken en werkt daarom graag mee aan de doelstelling van KiKaRoW, namelijk het ophalen van  een groot bedrag  voor  onderzoek om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75%-80% tot 95% en de kwaliteit van leven na de behandeling te verbeteren. 

Om te bereiken dat KiKaRoW het streefbedrag van 500.000 Euro binnenhaalt hebben wij uw ondersteuning hard nodig, in welke vorm dan ook. Zodat het Prinses Máxima Centrum dit project kan vervolgen met een geweldig wetenschapsteam, om uiteindelijk de nadelige effecten van de diverse behandelingen te minimaliseren.

U kunt ons op veel manieren steunen: 

 • Door deel te nemen aan een betaalde roeiclinic. Heel leuk als personeels-/teamactiviteit!
 • Door een deel van het traject Eindhoven – Roermond te adopteren en als organisatie duidelijk zichtbaar te zijn bij een wisselpunt waar de roeiers, die in estafette roeien, elkaar afwisselen en de fietsers de roeiers ontmoeten.
 • Door sponsoring in natura zoals T-shirts voor de roeiers, eten, materialen … alles wat we nodig hebben is welkom!
 • Door een sponsorpakket af te nemen:
  • uw logo op het spandoek dat we aan de weg langs ons clubhuis hangen (100 Euro)
  • uw logo op de shirts van de roeiers (250 Euro)
  • uw logo met link naar uw website op kikarow-eindhoven.nl (200 Euro)
  • alle drie de opties (500 Euro)
 • U kunt natuurlijk ook rechtstreeks doneren op NL54 INGB 0005 5932 32 t.n.v. ERV Beatrix o.v.v. donatie KikaRow. Iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd! 

Onze sponsoren nodigen we heel graag uit voor het aankomstevenement en het feest op 11 mei en wij houden u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen en de prestaties van onze roeiers via onze website en nieuwsberichten.

Wilt u sponsor worden? Wij nemen graag contact met u op.

8 + 6 =